• Lorem ipsum

Spandoeken voor 50 jaar - Abraham en Sarah spandoeken

Bij het maken van een spandoek kun je je creativiteit de vrije loop laten en ervoor zorgen dat er een fantastisch opvallend en gekleurd spandoek voor de jarige komt.

€29,95
Dit spandoek is echt top als jij een eigen tekst, anekdote of spreuk hebt om de Abraham of Sarah in het zonnetje te zetten. Feestelijker kan toch niet met een persoonlijke boodschap?

Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties.

Geen inspiratie? Lees meer
€18,95
Om dit spandoek kan echt niemand meer heen. Het kan niet duidelijker dan dat iemand Sarah of Abraham ziet. Dus mag niemand in de buurt deze mijlpaal missen? Bestel dan snel dit spandoek.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Verkeersborden met 50
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€18,95
Dit spandoek is voor elke verjaardag geschikt en is erg vrolijk door de kleurige ballonnen.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Hiep Hiep Hoera met ballonnen
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€18,95
Voor man, vrouw, jong of oud. Dit spandoek met Happy Birthday slinger kan voor iedereen.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Happy Birthday slinger
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€18,95
Voor de Abraham en Sarah die al wel wat grijze haren heeft, is dit het spandoek dat jij moet hebben.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en gemakkelijk kan ophangen als verrassing.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€18,95
Welke Abraham of Sarah baalt dat de eerste 50 jaar erop zitten?
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en gemakkelijk kan ophangen als verrassing.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€18,95
Dit spandoek is voor de Abraham of Sarah die zich absoluut niet oud voelt en die je vooral niet oud moet noemen.
Het spandoek heeft ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen als verrassing.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs Lees meer
€18,95
Je hebt van die mensen die ondanks de leeftijd altijd in zijn voor gekkigheid en zo gek als een deur zijn. Zet de crazy Abraham of Sarah met dit spandoek in het zonnetje.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€18,95
Is de Abraham of Sarah een echte kroegtijger? Als je haar of hem zoekt, kan je dan beter bij de kroeg beginnen met zoeken? Verras die ouwe kroegtijger met dit toepasselijke spandoek.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€18,95
Heeft de jarige ook wel een beetje last van vergeetachtigheid? Als hij of zij maar niet vergeet dat hij/zij al 50 wordt. Met dit spandoek kan de Abraham of Sarah het tenminste niet vergeten/ontkomen.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prij Lees meer
€18,95
Bij welke jarige staat er binnenkort 50 kaarsjes te pronken op de verjaardagstaart? Dat gaat wel wat kosten die 50 kaarsjes.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€18,95
Voelt de jarige zich meer 18? Of vindt de toekomstige jarige het getal 50 moeilijk over zijn of haar lippen te krijgen? Ach, dan noemen we hem/haar gewoon 18 met 32 jaar ervaring!

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€23,95
Is de jarige niet vies van bier? Bestel dan dit leuke spandoek met bierpullen hier!
Vul de naam en de leeftijd van de jarige, zodat de jarige verrast wordt met een gepersonaliseerd spandoek.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€23,95
Welke jarige ziet er amper een schuimkraag van een biertje, omdat hij/zij deze gelijk achter overslaat?
Kies hieronder het formaat en vul de naam en leeftijd van de jarige in voor een gepersonaliseerde verrassing. Lees meer
€23,95
Voor de jarige wijnliefhebber hebben wij ook een spandoek met hun favoriete drankje, want de wijn mag natuurlijk niet ontbreken op de verjaardag!
Kies hieronder het formaat en vul de naam en leeftijd van de jarige in voor een gepersonaliseerde verrassin Lees meer
Spandoeken voor 50 jaar - Abraham en Sarah spandoeken

Waarom zou je iemand van 50 jaar verrassen met een spandoek?

Het vieren van een 50e verjaardag is natuurlijk bijzonder en vraagt om een unieke verrassing. En wat is er nu leuker dan het maken van een spandoek om de jarige te verrassen met zijn grote dag? Bij het maken van een spandoek kun je je creativiteit de vrije loop laten en ervoor zorgen dat er een fantastisch opvallend en gekleurd spandoek voor de jarige komt. Hieronder geven we je een paar redenen waarom het zo leuk is om een spandoek te maken voor iemand die 50 jaar wordt, evenals drie leuke ideeën voor spandoeken. Zoek je specifiek een spandoek voor een man of vrouw? Ga dan naar onze spandoek Abraham of spandoek Sara pagina. Helemaal op de persoonlijke tour? Bekijk dan direct al onze gepersonaliseerde spandoeken met foto.

Redenen waarom het maken van een spandoek zo leuk is:

Persoonlijke touch: Met een spandoek kun je een persoonlijke boodschap overbrengen aan de jarige. Je kunt herinneringen, grappige momenten of mooie woorden delen die de jarige laten weten hoe jullie over de jarige denken.

Verrassingselement: Het maken van een spandoek is een geweldige manier om de jarige te verrassen. Stel je de glimlach op hun gezicht voor wanneer ze een kleurrijk en opvallend spandoek zien met hun naam en felicitaties erop. Het is een onverwachte en vrolijke verrassing die de verjaardag extra speciaal maakt.

Saamhorigheid: Het maken van een spandoek voor een 50e verjaardag kan een gezamenlijk leuk klusje zijn. Familieleden, vrienden en collega's kunnen samenwerken om een uniek en opvallend spandoek te maken. Dit versterkt de saamhorigheid en band, die jullie onderling met de jarige hebben.

Drie leuke ideeën voor spandoeken:

Terug in de tijd: Maak een spandoek met foto's van de jarige door de jaren heen. Begin met babyfoto’s en ga zo door tot hoe hij of zij er nu uit ziet. Voeg grappige onderschriften toe en laat iedereen zien hoe hij of zij zo geworden is.

Gouden jubileumthema: Kies voor een spandoek met een gouden kleurenschema om het 50-jarige jubileum te vieren. Gebruik glanzende gouden letters en versieringen om het extra feestelijk te maken. Voeg inspirerende citaten toe en laat de jarige weten dat hun gouden mijlpaal wordt gevierd.

Persoonlijke boodschappen: Maak een spandoek vol met persoonlijke boodschappen van familieleden, vrienden en collega's. Iedereen kan zijn wensen en felicitaties op het spandoek schrijven of tekenen. Het resultaat is een uniek en persoonlijk cadeau voor de jarige.

Waar moet je op letten bij het maken van een spandoek?

Een spandoek is een effectief en betaalbaar middel om de aandacht van mensen te trekken en iets aan iedereen te laten weten. Een spandoek kan dan ook voor allerlei doeleinden en evenementen worden gebruikt: denk aan bedrijfsevenementen, festivals, verkiezingscampagnes, protestacties en…. Natuurlijk voor verjaardagen.

En juist voor dat laatste bent u bij óns aan het juiste adres. Partyprintje is dé specialist voor verjaardagspandoeken!

Als u op zoek bent naar een spandoek, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u de beste waarde voor uw geld krijgt en het gewenste effect bereikt. Hieronder volgt een uitgebreid advies over waar u op moet letten bij het kiezen van een spandoek.

Doel van het spandoek

Het is belangrijk om het doel van het spandoek te bepalen voordat u begint met ontwerpen en bestellen. Gaat het om een evenement, een verkiezingscampagne, een protestactie, of een verjaardig? Belangrijk voor het behalen van het doel is de grootte, het ontwerp, de kleuren en de tekst op het spandoek.

Afmetingen en vorm

De afmetingen van het spandoek zijn belangrijk, afhankelijk van waar u het spandoek wilt plaatsen. Een spandoek dat op grote afstand moet worden gezien, moet groter zijn dan een spandoek dat op korte afstand moet worden gezien. Bovendien moet u rekening houden met de beschikbare ruimte om het spandoek op te hangen.

Naast de afmetingen is de vorm van het spandoek ook belangrijk. Een rechthoekig spandoek is de meest voorkomende vorm, maar u kunt ook kiezen voor andere vormen, zoals driehoekig, vierkant of zelfs rond. Ronde spandoeken vindt u ook terug in ons assortiment.

Materiaal

Het materiaal van het spandoek heeft invloed op de duurzaamheid en kwaliteit van het spandoek. De meest gebruikte materialen voor spandoeken zijn PVC en mesh. PVC is een stevig en duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en kan worden gebruikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Mesh is een lichtgewicht en doorlatend materiaal dat vooral geschikt is voor buiten. Want deze laat namelijk wind door. Het nadeel van mesh ten opzichte van PVC is dat de kleuren soms iets minder overkomen doordat er allemaal kleine gaatjes in het materiaal zitten. Het is belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige materialen die duurzaam zijn en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Goedkoop materiaal kan snel vervagen, scheuren of kreuken, waardoor uw spandoek er niet professioneel uitziet.

Kleuren en ontwerp

De kleuren en het ontwerp van het spandoek zijn het belangrijkste. De kleuren moeten goed opvallen want anders kan men de tekst niet lezen. Het spandoek moet opvallen en de boodschap moet in een oogopslag duidelijk zijn voor iedereen, én vanaf grote afstand. Het is daarom belangrijk om kleuren te kiezen die contrasteren en goed zichtbaar zijn vanaf een afstand. Het ontwerp moet eenvoudig en helder zijn en de boodschap duidelijk weergeven. Beter eenvoudig en relatief weinig poespas dan heel veel details waardoor het onoverzichtelijk wordt.

Afwerking

Het is belangrijk dat u uw spandoek goed kunt bevestigen. Belangrijk daarbij is de afwerking. Let er daarom goed op dat er voldoende ogen in het doek zitten bevestigd. In ieder geval op elke hoek. En als het spandoek groter is dan doet u er verstandig aan om meerdere ogen in het spandoek te laten bevestigen.

Kwaliteit van de afdruk

De kwaliteit van de afdruk is een van de belangrijkste factoren bij het kiezen van een spandoek. Het is van belang dat de afdruk scherp en helder is, zodat uw boodschap duidelijk overkomt. Een slechte kwaliteit afdruk kan uw boodschap vervormen en daardoor minder effectief maken.

De meeste professionele spandoekleveranciers gebruiken digitale printers om afdrukken te maken. Digitale printers maken gebruik van inkjets, waardoor ze zeer gedetailleerde en scherpe afdrukken kunnen produceren. Bovendien maken ze het mogelijk om op vrijwel elk materiaal af te drukken, waardoor u meer opties hebt voor het kiezen van het materiaal van uw spandoek. Partyprintje maakt daarom gebruik van de meest profesionele printers om uw spandoek zo mooi mogelijk te kunnen printen.

Veiligheid

Als u van plan bent om uw spandoek op een openbare plaats op te hangen, is het belangrijk om te zorgen voor de veiligheid van alles en iedereen in de buurt. Een spandoek dat niet goed is vastgemaakt kan namelijk losraken bij harde wind. Zorg ervoor dat uw spandoek stevig is bevestigd.

Levertijd

Als u een spandoek nodig hebt voor een verjaardag, dan moet het vóór een bepaalde datum klaar zijn. Houdt daarom altijd rekening met de levertijd. Kijk daarom goed naar de levertijd voordat u een bestelling plaatst om er zeker van te zijn dat u het spandoek op tijd ontvangt. Twijfelt u? Neem dan contant met ons op. Dan regelen we dat het spandoek op tijd bij u is.

20 grappige spreuken voor op een spandoek

Er moet natuurlijk wel iets leuks op het spandoek staan? Je kunt er natuurlijk heel groot Hoera op zetten, of een aantal foto’s van de jarige met heel groot de leeftijd. Maar je kunt er ook voor kiezen om een grappige spreuk op het spandoek te zetten. Deze spreuken zijn eenvoudig op google te vinden, of misschien kun je er zelf wel een verzinnen. Geen inspiratie? Hieronder vind je 20 leuke spreuken die je voor iemand van 50 jaar kunt gebruiken.

 • "50? Je bent nu oud genoeg om te weten dat kaarsen op een verjaardagstaart een brandgevaar zijn!"
 • "50 jaar jong en nog steeds niet volwassen. Gefeliciteerd!"
 • "De eerste 50 jaar zijn het zwaarst. Maak je geen zorgen, de volgende 50 zijn een eitje!"
 • "Leeftijd is als wijn: hoe ouder, hoe beter. Maar soms heb je gewoon zin in een goedkope fles!"
 • "Op je 50e krijg je een nieuwe status: 'Oud en Wijs'. Laten we vooral de nadruk leggen op 'oud'!"
 • "Nu je 50 bent, kun je eindelijk doen alsof je weet waar je het over hebt. En niemand zal het tegenspreken!"
 • "Ze zeggen dat het leven begint bij 50. Ik vraag me af waar ik de afgelopen 49 jaar dan mee bezig was!"
 • "50 is het nieuwe 30... maar dan met extra dutjes en geklaag over rugpijn!"
 • "Het kostte je 50 jaar om er zo goed uit te zien. Laten we hopen dat het niet nog eens 50 jaar duurt!"
 • "Nu je 50 bent, kun je eindelijk je innerlijke rockster omarmen. Laat die grijze haren maar wapperen!"
 • "Gefeliciteerd met het bereiken van een leeftijd waarop het moeilijker wordt om kaarsen uit te blazen dan om een marathon te rennen!"
 • "Op je 50e worden je dromen werkelijkheid... tenzij je droomt over het terugkrijgen van je 20-jarig lichaam!"
 • "Je bent niet oud, je bent klassiek! Als je maar niet begint te kraken..."
 • "50 jaar oud en nog steeds dol op avontuur! Alleen de definitie van 'avontuur' is nu een goede nachtrust!"
 • "Leeftijd is slechts een getal. Een behoorlijk groot getal dat je vandaag viert. Gefeliciteerd!"
 • "Nu je 50 bent, kun je zonder schaamte zeggen: 'Dat is niet muziek, dat is gewoon lawaai!'"
 • "Je bent halverwege een eeuw! Maak je klaar voor de tweede helft vol met nog meer onvergetelijke momenten en helaas ook grijze haren!"
 • "Je bent nu oud genoeg om te weten wat echt belangrijk is... zoals de afstandsbediening en een comfortabele stoel!"
 • "Op je 50e moet je twee keer zo hard lachen om grappen, omdat je de eerste keer vergeet waar ze over gaan!"
 • "Nu je 50 bent, kun je 's nachts naar de club gaan en om 10 uur 's avonds in bed liggen. Feestbeest!"

 

Met deze leuke spreuken en alle andere informatie die u op deze pagina hebt kunnen lezen, moet het vast lukken om een onvergetelijk mooi spandoek te maken.