• Lorem ipsum

Spandoek 18 jaar

Maak de 18e verjaardag van uw geliefde onvergetelijk met ons feestelijke 18 jaar spandoek. Personaliseer het met de naam van de jarige en creëer een blijvende herinnering. Bestel nu voor een duurzaam en stijlvol spandoek dat de feestelijke sfeer compleet

€18,95
18 jaar! Eindelijk volwassen voor de wet. Eindelijk legaal alcohol drinken/kopen en alleen de weg op met de auto. Verras de jarige met dit opvallende spandoek, want dat is deze zeker!

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Verkeersborden met 18
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€29,95
18 jaar betekent dat je nu echt volwassen begint te worden, of in ieder geval je hebt de leeftijd. Wees creatief met woorden, spreuken of een anekdote om de jarige te verwelkomen in de volwassen wereld.

Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties. Lees meer
€18,95
Dit spandoek is voor elke verjaardag geschikt en is erg vrolijk door de kleurige ballonnen.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Hiep Hiep Hoera met ballonnen
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€18,95
Voor man, vrouw, jong of oud. Dit spandoek met Happy Birthday slinger kan voor iedereen.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Happy Birthday slinger
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€23,95
Is de jarige niet vies van bier? Bestel dan dit leuke spandoek met bierpullen hier!
Vul de naam en de leeftijd van de jarige, zodat de jarige verrast wordt met een gepersonaliseerd spandoek.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
€23,95
Welke jarige ziet er amper een schuimkraag van een biertje, omdat hij/zij deze gelijk achter overslaat?
Kies hieronder het formaat en vul de naam en leeftijd van de jarige in voor een gepersonaliseerde verrassing. Lees meer
€23,95
Voor de jarige wijnliefhebber hebben wij ook een spandoek met hun favoriete drankje, want de wijn mag natuurlijk niet ontbreken op de verjaardag!
Kies hieronder het formaat en vul de naam en leeftijd van de jarige in voor een gepersonaliseerde verrassin Lees meer
€23,95
Wijnen, wijnen, wijnen! Is voor de jarige elke gelegenheid wel een moment voor een glaasje en een kaasje? Dan mag dit spandoek niet op zijn of haar verjaardag ontbreken. Lees meer
€23,95
Deze bekende spreuk is heel vaak op een spandoek te vinden om aandacht te trekken van voorbijgangers. Want wat is nu leuker dan extra aandacht voor de jarige te vragen om hem/haar in het zonnetje te zetten! Kan voor elke leeftijd gepersonaliseerd worden. Lees meer
€18,95
Dit spandoek is voor elke verjaardag geschikt en is erg vrolijk door de kleurige ballonnen.
Dit spandoek heeft al ringen, zodat je het snel en makkelijk kan ophangen.
Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Let's begin the party!
€18,95
Stukprijs: €18,95 /
€14,95
Wie is er jarig en is er vandaag de lul? Personaliseer het spandoek met de naam van de jarige, dan voelt hij zich echt aangesproken.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Vandaag is ... de lul
€14,95
Stukprijs: €14,95 /
€14,95
Wie is er jarig? Personaliseer het spandoek met de naam van de jarige en de leeftijd, dan voelt hij zich echt aangesproken. Hoe oud hij/zij wordt, je kan de jarige altijd in het zonnetje zetten.

Kies hieronder het formaat en je ziet gelijk de prijs. Lees meer
Hoera ... is jarig
€14,95
Stukprijs: €14,95 /
€39,95
Wie toast er graag met champagne? Op dit spandoek met champagne thema kan je wel 2 foto's plaatsen, naam en leeftijd. Dit spandoek is 200 x 75 cm. Lees meer
€39,95
Vier een verjaardag uitbundig met vuurwerk en champagne. Knallend het nieuwe levensjaar in!
Op dit spandoek kan je wel 2 foto's plaatsen, naam en leeftijd. Erg leuk om de versiering van verjaardag nog persoonlijker te maken. Lees meer
€39,95
Wil jij iemand verrassen met een persoonlijk spandoek? Het kan niet persoonlijker dan met een stijlvol spandoek met naam, leeftijd EN eigen foto's in een feestelijke zwart/goud thema. Dit spandoek is 200 x 75 cm. Vul naam en leeftijd in en upload 2 foto's Lees meer
Spandoek 18 jaar

Spandoek voor 18 jaar verjaardag

Ben je op zoek naar een speciaal en gepersonaliseerd spandoek om een 18e verjaardag onvergetelijk te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je ons uitgebreide assortiment aan spandoeken speciaal ontworpen voor 18-jarigen. Veel van deze spandoeken kun je een eigen touch mee geven door de naam, leeftijd en foto van de jarige toe te voegen. Zo heb je in enkele seconden een gepersonaliseerd, bij de jarige passend, spandoek.

Een 18e verjaardag is een mijlpaal die gevierd mag worden, en een op maat gemaakt spandoek voegt een persoonlijk en feestelijk tintje toe aan het toch al bijzondere feest. Of het nu gaat om een verrassing voor je zoon of dochter, een vriend of een familielid, met onze ruime keuze hebben wij ongetwijfeld het perfecte spandoek voor je.

Onze spandoeken zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en ontwerpen, zodat je precies kunt kiezen wat bij het feestthema en de jarige zelf past. Bij veel spandoeken kun je zelf de naam en leeftijd van de jarige aanpassen. Bij sommige spandoeken kun je ook foto’s toevoegen. Daarnaast hebben we diverse spandoeken waar je de tekst volledig zelf kunt invoeren.

Bij PartyPrintje.nl begrijpen we dat kwaliteit en snelle service essentieel zijn. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw bestelling met zorg en aandacht te verwerken, zodat je het perfecte spandoek ontvangt, precies zoals je het je had voorgesteld. We streven naar uitstekende klanttevredenheid en bieden een gebruiksvriendelijke bestelervaring, veilige betalingsopties en snelle levering.

Dus waar wacht je nog op? Maak van de 18e verjaardag een bijzonder memorabel moment met een op maat gemaakt spandoek van PartyPrintje.nl. Blader door ons assortiment spandoeken voor 18 jaar, kies jouw favoriete ontwerp en personaliseer het naar wens. Begin vandaag nog met het creëren van een feestelijke sfeer en maak de 18e verjaardag van jouw dierbare extra speciaal!

Vier feest met PartyPrintje.nl - Waar herinneringen tot leven komen!

 

Waarom een spandoek voor 18 jaar?

Er zijn verschillende redenen waarom het verrassen van een 18-jarige met een spandoek een geweldig idee kan zijn:

Mijlpaalviering: Het bereiken van de leeftijd van 18 jaar wordt vaak gezien als een belangrijke mijlpaal in het leven. Het markeert de overgang naar volwassenheid en wordt beschouwd als een speciale gelegenheid die het waard is om te vieren. Een spandoek kan helpen om deze mijlpaal extra speciaal te maken en de jarige te laten voelen dat zijn of haar prestatie wordt erkend en gewaardeerd.

Persoonlijke boodschap: Een spandoek biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap over te brengen aan de jarige. Het kan een speciale felicitatie, aanmoediging of inspirerende quote bevatten die de jarige eraan herinnert dat hij of zij volwassen wordt en klaar is om de wereld te verkennen. Een persoonlijke touch kan het spandoek extra betekenisvol maken en een blijvende indruk achterlaten.

Visuele impact: Een spandoek is een opvallende en visueel aantrekkelijke manier om de 18-jarige te verrassen. Het is moeilijk te missen en trekt de aandacht van de jarige en anderen die aanwezig zijn bij het feest of de viering. Het creëert een feestelijke sfeer en voegt een levendige en kleurrijke touch toe aan de omgeving.

Blijvende herinnering: Een spandoek is niet alleen een decoratief element voor het moment zelf, maar kan ook een blijvende herinnering worden voor de jarige. Het kan worden bewaard als aandenken aan deze speciale gelegenheid en later worden teruggekeken als een symbool van vreugde, vriendschap en liefde die tijdens de viering werden gedeeld.

Verrassingselement: Het verrassen van een 18-jarige met een spandoek zorgt voor een element van verrassing en opwinding. Het laat de jarige zien dat er moeite en aandacht is besteed aan het creëren van een speciaal moment en dat hij of zij wordt gevierd door vrienden, familieleden en dierbaren.

Kortom, een spandoek is een leuke en opvallende manier om een 18-jarige te verrassen en te laten zien dat zijn of haar verjaardag en overgang naar volwassenheid worden gevierd op een memorabele manier.

 

20 Spreuken voor op een spandoek voor 18 jaar

Wil je een jarige gaan verrassen met een spandoek met daar een eigen spreuk op? Dan kun je natuurlijk heel internet afzoeken. Maar je kunt ook gewoon een leuke bijpassende spreuk kiezen uit onderstaande lijst die wij speciaal voor jouw hebben samengesteld.

 

Hier zijn 20 spreuken die perfect zijn voor een 18-jarige die zijn verjaardag viert:

 1. "Nu begint het echte avontuur! Gelukkige 18e verjaardag!"
 2. "Welkom in de volwassen wereld! Geniet van elke seconde."
 3. "18 jaar jong en klaar om de wereld te veroveren!"
 4. "Gefeliciteerd met je 18e verjaardag! De toekomst ligt aan je voeten."
 5. "Vanaf nu mag je de wereld op je eigen manier kleuren. Fijne 18e verjaardag!"
 6. "Je bent officieel volwassen! Geniet van alle vrijheden en verantwoordelijkheden die ermee gepaard gaan."
 7. "Een nieuwe fase begint. Maak er een onvergetelijk avontuur van! Gelukkige 18e verjaardag!"
 8. "Van tiener naar volwassene. Gefeliciteerd met je 18e verjaardag!"
 9. "18 jaar oud, maar nog steeds jong van geest. Blijf altijd jezelf en geniet van het leven!"
 10. "Op deze speciale dag vieren we jouw 18e verjaardag. Laat het een jaar vol prachtige herinneringen worden."
 11. "Een mijlpaal bereikt! Gelukkige 18e verjaardag en moge al je dromen uitkomen."
 12. "Het leven begint op 18! Geniet van elke stap op je pad."
 13. "Op je 18e verjaardag wens ik je vreugde, succes en de moed om je dromen waar te maken."
 14. "Vandaag staan alle spotlights op jou gericht. Maak er een verjaardag vol magie van!"
 15. "Gefeliciteerd met het bereiken van de volwassenheid. Blijf altijd jong van hart."
 16. "Je bent nu officieel oud genoeg om je eigen beslissingen te nemen. Maak er wijze keuzes van!"
 17. "Het is tijd om te stralen! Gelukkige 18e verjaardag!"
 18. "Nu kun je eindelijk achter het stuur kruipen en je eigen weg inslaan. Veel plezier op je 18e verjaardag!"
 19. "Op je 18e verjaardag wens ik je de kracht om obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken."
 20. "Cheers op je 18e verjaardag! Moge het een jaar vol liefde, lachen en nieuwe ervaringen zijn."

Gebruik een van deze spreuken om de jarige te feliciteren en zijn of haar 18e verjaardag extra speciaal te maken! Kies de beste spreuk en zet die op een gepersonaliseerd spandoek. Op die manier wordt de verjaardag een onvergetelijk iets.