• Lorem ipsum

Op onze website partyprintje.nl kan je betalen met iDEAL, Creditcard, en Paypal.. De betaalomgeving is met een SSL certificaat beveiligd. Bedrijven kunnen bestellen op factuur. 

iDeal
Met iDEAL kun je je bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. Je hoeft voor het betalen met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. De Retourboer brengt geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDEAL.

Creditcard
Je kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. De gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd. Betalingen met creditcard worden vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling zo snel mogelijk kunnen verwerken en verzenden!

Paypal
PayPal is methode om online te betalen. Zonder creditcard- of bankgegevens in te vullen. Dat is veilig en handig. PayPal schrijft na de betaling het bedrag van een creditcard, bankrekening of openstaand saldo bij de dienst af. Bovendien biedt PayPal kopersbescherming. U krijgt het geld terug als een besteld product beschadigd aankomt of zelfs helemaal niet wordt geleverd.

Factuur
Bedrijven kunnen bij ons bestellen op factuur. De factuur dient binnen 30 dagen betaald te worden.