• Lorem ipsum

Gepersonaliseerd spandoek met foto

€29,95
Heb jij een toepasselijke tekst en foto van de jarige? Laat deze dan printen op een spandoek.
Er is ruimte voor 85 tekens inclusief spaties. Met deze stijlvolle verschijning kan de jarige jouw verrassing wel waarderen. Lees meer
€29,95
Dit spandoek is echt top als jij een eigen tekst, anekdote of spreuk hebt om de jarige in het zonnetje te zetten. Feestelijker kan toch niet met een persoonlijke boodschap?

Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties. Lees meer
€29,95
60 lentes jong. Je bent zo oud als je je voelt. Heb jij een leuke tekst, wijze woorden of spreuk voor of een anekdote over de jarige? Dan printen wij die op dit spandoek voor jou. Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties.

Geen inspiratie? Lees meer
€39,95
Verras een jarige met dit stijlvolle spandoek! Goud, wit en zwart is altijd een goede kleurencombinatie. Het is niet over de top, maar echt wel feestelijk voor een big surprise. Welke leeftijd, naam en foto, het maakt niet uit. Alles voor een top feest! Lees meer
€29,95
Dit spandoek is voor de mensen die van paars houden! Heb jij een leuke tekst, wijze woorden of spreuk voor of een anekdote over de jarige? Dan printen wij die op dit spandoek voor jou. Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties.

Geen inspiratie? Lees meer
€29,95
Dit spandoek is echt top als jij een eigen tekst, anekdote of spreuk hebt om de Abraham of Sarah in het zonnetje te zetten. Feestelijker kan toch niet met een persoonlijke boodschap?

Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spaties.

Geen inspiratie? Lees meer
€23,95
Ben jij creatief met woorden en heb jij een eigen tekst uit de mouw geschud voor de jarige? Laat deze dan nu printen op een spandoek om hem of haar te verrassen. Dit gele spandoek is dan echt een topper!

Er is ruimte voor 60 tekens inclusief spaties. Lees meer
€29,95
Op dit spandoek kan wel een tekst van 150 tekens én 2 leuke of grappige foto's van de jarige. Je kan het helemaal zelf invullen, dat is echt ideaal! Dus upload de foto's en tekst en wij zorgen dat jij de jarige kan verrassen met jouw unieke spandoek. Lees meer
€29,95
Kleine meisjes en jongens worden groot! Sweet 16, tijd voor een scooter of het beginnen aan een autorijlessen. Laat deze mijlpaal niet ongezien voorbijgaan met dit spandoek. Dat de jarige 16 wordt is dan niet te missen! Lees meer
€39,95
Wil jij iemand verrassen met een persoonlijk spandoek? Het kan niet persoonlijker dan met een stijlvol spandoek met naam, leeftijd EN eigen foto's in een feestelijke zwart/goud thema. Dit spandoek is 200 x 75 cm. Vul naam en leeftijd in en upload 2 foto's Lees meer
€29,95
25 jaar, ook wel halve Sarah of Abraham genoemd. Een mijlpaal die je niet voorbij kan laten gaan. Heb jij een eigen tekst, anekdote of spreuk voor de 25-jarige? Dan kan je die laten printen op dit spandoek.

Er is ruimte voor 130 tekens inclusief spati Lees meer
€39,95
Dit spandoek is eigenlijk een tropische verrassing. Door de kleur en bloemen krijg je toch gelijk een zomers en feestelijk gevoel? Wie ga jij feliciteren en verrassen met deze tropische verrassing? Lees meer
€23,95
Heb jij een eigen spreuk, quote of tekst over de jarige om hem of haar in het zonnetje te zetten?
Vul de tekst, bestel en wij leveren het spandoek.

Er is ruimte voor 60 tekens inclusief spaties. Lees meer
€29,95
Wil jij een spandoek met eigen tekst? Dat kan! Vul de tekst in en wij maken jouw spandoek. Let op: Hoe meer tekst, hoe kleiner de letters op het spandoek. Wil jij een ander lettertype of achtergrondkleur. Dat kan natuurlijk ook. Lees meer
Spandoek met eigen tekst - wit
€29,95
Stukprijs: €29,95 /
€23,95
Dit roze spandoek is echt niet te missen en daarom perfect om de jarige in de spotlight te zetten. Dus heb jij een geweldig felicitatie of boodschap, vul deze in en wij printen deze op het spandoek.

Er is ruimte voor 60 tekens inclusief spaties. Lees meer
Gepersonaliseerd spandoek met foto

Gepersonaliseerde verjaardag spandoek met foto

Een gepersonaliseerd verjaardag spandoek met een foto van de jarige maak je binnen enkele klikken via onze webshop. Wij hebben alvast tal van templates voor je gemaakt. De onderwerpen van deze sjablonen lopen uiteen van drank tot ballonen en worden doorlopend aangevuld met nieuwe onderwerpen zoals beroepen en sporten. Zo heb jij dus alle keuze zodat je er zeker van kunt zijn dat het spandoek goed bij de jarige past. Want een gepersonaliseerd spandoek is nou juist datgene wat een verjaardag extra leuk maakt. Het geeft de jarige het gevoel dat er nét dat beetje extra voor hem of haar gedaan is. En iedereen vindt het toch fijn als er aandacht en moeite aan hem of haar besteed wordt?

Het enige wat jij hoeft te doen is de naam van de jarige en de leeftijd van de jarige in te voeren en een goede foto van de jarige uploaden. Ons designteam doet de rest voor je. Zo heb jij voor dat je het weet een fantastisch spandoek voor de jarige gemaakt. Kies een template spandoek wat goed bij de jarige past en personaliseer zoals hierboven beschreven. Bovendien kun je ook nog het formaat van het spandoek kiezen.

De jarige zal niet weten wat hij of zij ziet! Heb je toch liever een algemeen spandoek? Eentje zonder naam en foto, maar wel een spandoek met een supergaaf ontwerp wat niemand zal ontgaan? Klik dan hier.

Laat je verjaardagsfeest spandoek er waanzinnig goed uitzien en maak indruk op de jarige. Hij of zij zal extra verrast zijn door dat het speciaal voor hem of haar gemaakt is.

Onze standaardlevering van gepersonaliseerde verjaardag spandoeken met foto’s is 4-5 werkdagen.

Waar wacht u nog op? Begin met het aanpassen van een verjaardag spandoek uit onze sjablonen door foto's en tekst toe te voegen. Zo makkelijk was het nog nooit. En toch een supergaaf en eigentijds spandoek wat ook nog eens bij de jarige past!

De spandoeken worden geprint op PVC Frontlit materiaal 510 grams. Uiteraard wordt het spandoek voorzien van voldoende ringen zodat je het spandoek goed strak op kunt hangen.