• Lorem ipsum
Je bestelling wordt verzonden met een pakketdienst. Is jouw bestelling ingepakt en verzonden dan ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Deze code kan je invoeren op de website van de pakketdienst. Als de dag waarop de zending zal worden geleverd bekend is, wordt deze dag getoond. Indien mogelijk zal ook worden aangegeven hoe laat je pakket zal worden bezorgd. 
 
Verzendkosten Nederland € 6,95
Verzendkosten België € 8,95
 
Houd extra rekening met vertragingen rondom Black Friday en feestdagen. Zie hiervoor de Track & Trace code, deze is hierin leidend. Alvast bedankt voor je begrip!

Retourneren
Een product retour sturen, kan dat? Ja dat kan alleen bij standaardproducten! Wij hanteren een retour termijn van 14 dagen. Wij verzoeken de retourzending per mail bij ons aan te melden. Als je van ons een akkoord hebt gekregen kan je de bestelling terugsturen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 
Maatwerk (producten waar eigen tekst of foto is toegevoegd) kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer je het pakket op de post doet bewaar dan goed het verzendbewijs. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP: Je hebt dus 14 dagen om de bestelling te annuleren en retour aan te melden. Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.

Retouradres:
Partyprintje
Heuvelsepad 62C
6711 JR Ede

Terug betalen
Nadat we je artikel hebben ontvangen en gecontroleerd hebben zullen we uiterlijk binnen 14 dagen het geld voor dat artikel en verzendkosten terugbetalen.