Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% kennismakingskorting op jouw spandoek!

Abonneer
  • Lorem ipsum

Tips voor het ophangen van een spandoek

20 Jul 2023
door Eddy Melissen

Tips voor het ophangen van een spandoek

Spandoeken zijn een bekende en goede manier om aandacht te trekken. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, evenement, opening of een promotieactiviteit. Of je nu een spandoek wilt ophangen voor een verjaardag, bedrijfsevenement, sportwedstrijd of verjaardagsfeestje, het op een goede manier ophangen ervan is essentieel om ervoor te zorgen dat het goed zichtbaar en veilig blijft. Je wilt natuurlijk niet dat het spandoek halverwege de activiteit ineens naar beneden komt en eventueel problemen veroorzaakt. Om dit te voorkomen lees je in dit artikel enkele goede tips die je kunt gebruiken bij het ophangen van een spandoek.

1. Locatie kiezen

Voordat je begint met het ophangen van je spandoek, moet je de juiste locatie kiezen. Denk na over waar je doelgroep zich bevindt en plaats het spandoek op een plek waar veel mensen langskomen. Denk ook aan de grootte van het spandoek en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om het volledig uit te strekken zonder obstakels.

 

2. Materiaal controleren

Zorg ervoor dat je beschikt over hoogwaardig materiaal om je spandoek op te hangen. Afhankelijk van de locatie en de omstandigheden kan dit variëren van touwen en elastieken tot speciale spandoekframes. Controleer of het materiaal stevig genoeg is om het gewicht van het spandoek te dragen en bestand is tegen mogelijke weersomstandigheden.

 

3. Bevestigingsmethoden

Er zijn verschillende bevestigingsmethoden die je kunt gebruiken bij het ophangen van een spandoek. De meest voorkomende methoden zijn touwen, elastieken, tiewraps en klittenband. Kies een methode die het beste past bij jouw situatie en zorg ervoor dat de bevestiging veilig en stevig is.

1,2,3 klaar. Ophangen maar. Klik hier

4. Veiligheid eerst

Bij het ophangen van een spandoek is veiligheid altijd belangrijk. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van ladders of hoogwerkers indien nodig, en volg alle veiligheidsinstructies nauwkeurig op. Houd ook rekening met mogelijke obstakels zoals elektriciteitskabels of bomen in de buurt van de ophanglocatie.

 

5. Verlichting

Als je wilt dat je spandoek ook 's nachts goed zichtbaar is, overweeg dan om verlichting toe te voegen aan de ophanging. Dit kan helpen om extra aandacht te trekken naar je boodschap, vooral in donkere omgevingen of tijdens avondevenementen.

 

6. Onderhoud

Zorg ervoor dat je regelmatig het spandoek en de bevestigingsmaterialen controleert op eventuele schade of slijtage. Repareer of vervang indien nodig om ervoor te zorgen dat het spandoek altijd in goede staat blijft en zijn impact behoudt.

 

Met deze tips kun jij met een gerust hart een spandoek op gaan hangen. Dat gaat je zeker lukken als je onze adviezen meeneemt. Vergeet niet om ook de lokale regels en voorschriften te controleren met betrekking tot het ophangen van reclamemateriaal, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van jouw locatie.

 

Veel succes met het ophangen van jouw spandoek!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »